Fialová? Barva Vánoc.

07.11.2012 03:33

Fialová je v některých kulturách a náboženstvích považována za duchovní barvu Vánoc. Tomuto odstínu se však přisuzují i další vlastnosti, jako je např. tajemno a přitažlivost. Navoďte si s fialovou příjemnou atmosféru také u vás doma, a to nejen o Vánocích. Pokud tento odstín zkombinujete s těmi správnými barvami, získáte dokonalý designový interiér.

 

NÁBYTEK, který ladí s hebce fialovou

Nebojte se fialové výmalby – pokud ji doplníte jednoduchým nábytkem, máte vyhráno. Zkuste obývákovou stěnu složenou z nábytkových dvířek Trachea. Horní řadu skříněk můžete patřit fóliovaným povrchem v bílém vysokém lesku s jemným dekorem vlnek – model LESK BÍLÁ VLNKA. Dokonale kontrastní budou spodní skříňky v provedení UNI-BARVA ČERNÁ.

Design (c) Trachea, www.trachea.cz  

 

SKLO, které prozáří kuchyň

Toužíte po interiéru, protknutém sklem? Pak je vaší správnou volbou Grafosklo – designové sklo J.A.P. s vnitřním motivem. Celoskleněný obklad v atraktivním květinovém designu v odstínech fialové a růžové prozáří celou vaši kuchyni nejen na Vánoce! Tento výjimečný prvek také skvěle ladí s bílou kuchyňskou sestavou.

Design (c) J.A.P., www.sklo-jap.cz 

 

DVEŘE do lila světa 

Ano, mohli bychom mít čistě bílé dveřní křídlo… Ovšem, proč si nepořídit něco skutečně speciálního? Ke světle fialové padnou jako ulité dveře METALIK z dílny SAPELI: obložková zárubeň a rám z hliníkových profilů, k tomu skleněná výplň ve stříbřitém designu, ozvláštněná dekorem lístků. Jednoduché, elegantní a úžasně vzdušné řešení pro každý interiér.

Design (c) SAPELI, www.sapeli.cz

 

Materiály byly připraveny ve spolupráci se společnostmi

Trachea (www.trachea.cz) , J.A.P. ( www.japcz.cz ) a SAPELI ( www.sapeli.cz )

 

 

Zpět