HETTICH ČR: Interiérový design se svítidly Magic (3)

03.10.2012 09:21

 

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

Designové osvětlení

Do vzhledu interiéru můžete výrazně promluvit pomocí tenkých liniových svítidel, která umí elegantně zvýraznit hrany a tvary nábytku. Pomocí svítících LED profilů ChannelLine a LED samolepicích pásků Versa můžete prokázat svoje designérské schopnosti i cit pro mimořádné optické efekty. Profily ChannelLine byly koncipovány pro upevňování pásků LED Versa. V nabídce je 12 různých profilů ChannelLine. Z nich si určitě vyberete model pro zafrézování a přišroubování. To umožňuje provést každou montáž jednoduše a spolehlivě a hlavně – čistě profesionálně. S profily i LED pásy vytvoříte překvapivý světelný design regálů, hran nábytku, stolových a pracovních desek, koutů a rohů, můžete vytvářet efekty prosvětlení za obrazy a zrcadly. Světelné pásky LED podtrhují a zvýrazňují design nábytku. Obě varianty těchto svítidel ChannelLine a Versa můžete přesně zkrátit na vámi požadovaný rozměr, což opět usnadňuje návrhy řešení. Komponenty jsou vysoce flexibilní a lze s nimi snadno pracovat v koutě i vně rohu. Mezi pěti typy LED pásků Versa je i systém pro změnu barev. Profily ChannelLine ve dvanácti konstrukčních variantách nabízejí dostatek možností pro výběr nejvhodnějšího typu podle požadovaného záměru použití.

Pomocí profilů LED ChannelLine a pásků LED Versa elegantně zvýrazníte hrany nábytku, vytvoříte mimořádné efekty a předvedete úžasný světelný design regálů, hran nábytku, stolových a pracovních desek, koutů a rohů, prostoru za obrazy a zrcadly.

 

Mimořádný půvab nabízejí 12V liniové zdroje LED GlasLine, LED GlasLine Up & Down, LED bodovka Ice a halogenové svítidlo GlasLine, které slouží pro osvětlení hran skleněných polic s tloušťkami kolem 6 až 10 mm. Pro osvětlení nábytku je možné využít i nízkonapěťová LED svítidla Peak, Line, Line mini a Carré. Podobných tvarů jsou 230V zářivková svítidla Maxisys Linear a Maxisys Top.

Flexibilní samolepicí světelný LED pás Versa (vlevo) je určen pro vytváření zvláštních efektů a zvýraznění hran a profilů. Flaxibilní samolepicí světelný pás Versa Inside MultiColor s LED v barevném prostoru RGB umožňuje měnit barvy světla (vpravo). 

 

Svítidlo Line s 20 radiálními diiodami (vlevo) působí jako dekorativní svítidlo. Zářivkové svítidlo Maxisys Linear (vpravo) tvoří hliníkový profil s průsvitným akrylátovým krytem a rámečkem. 
 
 
Svítidlo LED GlasLine (vlevo) je určeno k efektnímu osvětlení hrany skleněné police tloušťky 8 mm. Jeho délku lze upravit dle potřeby. Halogenové svítidlo GlasLine (vpravo) zajistí efektní výstup světla nahoru, dolů a do hrany skla. Původní délku 660 mm lze zkrátit až na 430 mm. 
 
 
Pro dekorativní účely se používají rovněž LED bodovky různých tvarů pro montáž na plochu či k zapuštění do materiálu. V programu MAGIC si zájemci vyberou z desítky atraktivních modelů.

 

 

Orientační osvětlení

Nezanedbatelné místo v nabídce světelné techniky zaujímají zdroje pro orientační, noční a designové osvětlení. Konstrukce takových svítidel musí odpovídat účelu – některé modely jsou určeny pro zabudování do podlahy. Musí tedy spolehlivě zvládnout například velké zatížení při nášlapu hmotnější osobou nebo pád drobnějších předmětů. Program MAGIC nabízí řady svítidel kruhových i čtvercových tvarů.

LED svítidlo čtvercového tvaru Quadropoint square (vlevo) má nerezovou obrubu s průhledným akrylátovým krytem. Díky své masivní konstrukci je vhodné k montáži do podlahy. Obdobně poslouží LED svítidlo FloorPoint kruhového tvaru (vpravo).

 

 

Hettich ČR k.s.

Jihlavská 3

591 01 Žďár nad Sázavou

 

Tel.: +420 566 692 100

Fax: +420 566 692 123

E-mail: hettich@hettich.cz

www.hettich.cz

 

      UŽITEČNÉ ODKAZY      

Program nábytkových svítidel Magic společnosti HETTICH ČR naleznete zde .

Katalog svítidel Magic společnosti HETTICH ČR, k.s. ve formátu PDF naleznete zde .

Katalog svítidel Magic společnosti HETTICH ČR, k.s. s funkcemi prohlížeče naleznete zde .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět