HETTICH: Kolekce úchytek ProDecor (2)

20.08.2012 19:20

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

V letošním roce zaujal odbornou i laickou veřejnost program nábytkových úchytek ProDecor, který ve čtyřech samostatných kolekcích NEW MODERN, DELUXE, ORGANIC a FOLK nabízí jedinečné designové a praktické úchytky.

 

Kolekce NEW MODERN, jak již název napovídá, klade důraz na uhlazený styl, jasně definované tvary a kombinace zajímavých linií. Futuristický design se zde prolíná se strohými střízlivými plochami. Na první pohled zaujmou i hypnotizující vzory. Nápaditý vzhled podtrhují aplikace nejnovějších technologických úprav povrchu. Jednotlivé výrobky z této kolekce jistě najdou své uplatnění na nábytku futuristického charakteru nebo na plochách výrazně progresivních. Kolekci charakterizují kombinace krátkých knoflíkových a dlouhých profilů rovných i obloukovitých ploch, kde prim hrají zejména lesklý chrom, nerezová ocel či eloxovaný hliník.

Kolekce NEW MODERN, úchytka ALIMENA

Kolekce NEW MODERN, úchytka LUGO (vlevo), PARLA (vpravo)

Kolekce NEW MODERN, úchytka TICINUM (vlevo), RIPOSTO (vpravo)

 

Kolekce DELUXE místo strohé výpovědi dává přednost zdobení, bohaté dekoraci, výrazné barevné kombinační hře barev. Nejčastěji jsou zdůrazňovány černé, bílé a zlaté odstíny a jejich kombinace. Lesklé kovové plochy využívají na maximum bohatost mimořádně kvalitních povrchových úprav, které poskytují otevřený prostor pro přímočaré i vzletné fantazie nábytkového designéra. Budete proto obdivovat tvary v lesklém chromu, v lesklé i kartáčované nerezové oceli či dokonce antické mědi. Pocit luxusu a spojitost rozmanitých kulturních tradic generují nevšední zážitek pro každého, kdo se s úchytkami a doplňky kolekce DELUXE seznámí. Teprve však uchopením kteréhokoliv kousku z této kolekce do ruky poznáte, co znamená pojem „dotýkat se umění“.

Kolekce DELUXE, úchytka BRAZZANO (vlevo), ISPANI (vpravo)

Kolekce DELUXE, úchytka ISTRANA (vlevo), ITRI (vpravo)

 

Kolekce ORGANIC s kombinací měkkých křivek a přímých linií přiznává svůj původ v přírodě a jejich tvarech. Amorfní měkké plochy, strukturované povrchy, rozmanitost pestrých přírodních barev – to je inspirace čerpaná z přírody, která nás obklopuje na každém kroku. Interiér ve spojení s prvky této kolekce bude doslova dýchat volností a navozovat klid prostředí, které znáte z prostředí rozlehlých lučin, probouzejícího se lesa či podvečerního rozjímání u poklidně se vinoucí řeky. Úchytky z kolekce ORGANIC vyniknou především na nábytku přírodních barev.

Kolekce ORGANIC, úchytka MOTALA (vlevo), VOLVERA (vpravo)

Kolekce ORGANIC, úchytka ZUPPINO (vlevo), ZANANO (vpravo)

Kolekce ORGANIC, úchytka ANTIBES

Kolekce ORGANIC, úchytka NOVOLI (vlevo), COMANO (vpravo)

Kolekce ORGANIC, úchytka SAMONE (vlevo), CUENCA (vpravo)

 

Kolekce FOLK představuje osvědčenou kombinaci stylů, praktické strohosti a účelnosti. Užitý vzhled s tradičními tvary připomenou jedinečnost interiéru a individualitu prostředí. Design vychází z pestré kombinace tradičních a méně netradičních materiálů, jako jsou například kůže různých barev, mosaz či měď. Efektní barevná paleta a jemné provedení povrchů přiznávají svou příbuznost s retrostylem. Úchytky z této kolekce se vracejí k osvědčeným hodnotám a každodennost použití obohacují svými tvary i provedením.

Kolekce FOLK, úchytka FANANO (vlevo), RODANO (vpravo)

Kolekce FOLK, úchytka RISANO

Kolekce FOLK, úchytka BRENERO (vlevo), BRUNELLO (vpravo)

Kolekce FOLK, úchytka DERVIO (vlevo), DIVIETO (vpravo)

 

HETTICH ČR, k.s.

Jihlavská 3

591 01 Žďár nad Sázavou

www.hettich.cz

 

Tel.: 566 692 111

Fax: 566 692 131

Mail: hettich@hettich.cz

 

Zpět