HETTICH: Kolekce úchytek ProDecor (3)

20.08.2012 19:33

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

Při výběru jednotlivých prvků z těchto kolekcí si pro jejich rozmanitost budete vybírat podle katalogu velmi obtížně. Jak asi bude vypadat konkrétní úchytka na námi zvolených pohledových plochách? Dáte přednost moderně nebo osvědčené klasice? Abyste si mohli vybrat přesvědčivě a s nejlepším svědomím, můžete využít služeb velmi zajímavé pomůcky – webového konfigurátoru, který naleznete zde.

Konfigurátor je zajímavý designový nástroj, který vám usnadní výběr vhodných úchytek. Podobně jako můžete například v kuchyňském studiu modelovat prostorové řešení celé kuchyně, či v koupelnovém studiu vybírat nábytek a keramiku do koupelny, zde můžete vybírat nejvhodnější úchytky s ohledem na konkrétní barevné pohledové plochy.

Kolekce ORGANIC, úchytka OVIEDO (nahoře), BADELONA (vpravo dole)

 

Práci s konfigurátorem zvládne opravdu každý – součástí seznámení je i velmi jednoduchý vizuální návod, jak vybírat konkrétní úchytku a jak zadávat jednotlivé konstrukční parametry. V konfigurátoru tedy nejdříve určíte kolekci, která vás oslovila svou filozofií, zvolíte typ výrobku, tedy zda hledáte knoflík, úchytku, profilovou úchytku, miskovou úchytku, dekorativní prvek, touch-in prvek k zabudování či touch-in prvek modulární, zadáte rozteč vrtání, materiál a povrchovou úpravu. Zvolený výrobek se ukáže na příkladu nábytkové sestavy, jejíž barevnost nebo dekor povrchu můžete pochopitelně rovněž pozměnit. Postupně tak můžete procházet třeba i celý katalog výrobků.

Výsledné hledané prvky, o nichž jste přesvědčeni, že jsou ty správné, můžete zadat do seznamu k objednání, případně můžete dokonce pro truhláře vygenerovat i technický list výrobku s potřebnými rozměry. Na základě něho může řemeslník připravit vše potřebné pro montáž na vybraný nábytkový díl. Samozřejmostí je i možnost 3D prohlídky vybraného produktu s možností natáčení.

 

Informovanost zákazníků nade vše

Tento konfigurátor je součástí uživatelsky příjemného prostředí webového rozhraní společnosti HETTICH. Ve firmě si totiž velmi dobře uvědomují důležitost informovanosti zákazníků, kteří mají právo požadovat za své peníze maximální vymoženosti, které současný nábytkový design umožňuje. Přehledně zprostředkované informace a možnost správného výběru nejnovějších produktů včetně programů pro vizualizace vytvářejí ze strany výrobce i zákazníků správný tlak na řemeslníky a výrobce nábytku, kteří často za stejné peníze nabízejí dávno překonané technologie a nábytkové doplňky. Zákazníci mají přece právo dostat za své peníze to nejlepší!

Přehled sortimentu ProDecor podle trendů

 

 

HETTICH ČR, k.s.

Jihlavská 3

591 01 Žďár nad Sázavou

www.hettich.cz

 

Tel.: 566 692 111

Fax: 566 692 131

Mail: hettich@hettich.cz

 

Zpět