IVT: Air X nejprodávanějším tepelným čerpadlem roku 2016!

05.03.2017 23:35

Nejprodávanějším tepelným čerpadlem v ČR za rok 2016 se stal model Air X od společnosti IVT. Vlastnosti tohoto čerpadla z něj udělaly tahouna dotačních programů, při kterých zákazníci IVT získali přes 71 milionů korun.

 

Tepelné čerpadlo s velkou perspektivou

Tepelné čerpadlo IVT AIR X  uvedl švédský výrobce na trh v roce 2014 a způsobil tím malou senzaci. Inteligentní konstrukční řešení, využití nejlepších komponentů a skoro neuvěřitelné parametry v čele s topným faktorem SCOP dosahujícím magické hodnoty 5 učinily z AIR X nejprodávanější model tepelného čerpadla vzduch/voda za rok 2016! Výjimečnost tohoto čerpadla potvrzuje fakt, že ani dva roky po uvedení AIR X na trh, ho žádné jiné konkurenční tepelné čerpadlo v parametrech nepřekonalo.

Model AIR X se vyznačuje inovativní konstrukcí, která má za následek dramatické snížení výrobních nákladů, a tím pádem konečně ceny tepelného čerpadla. Bezrámový konstrukční systém EPP snížil počet šroubových spojů o 90 % a hmotnost jednotky spadla o 75 %. Téměř přes noc se tak z IVT AIR X stal bestseller a prodeje vzduchových čerpadel IVT během jednoho roku překonaly drtivou většinu konkurenčních značek specializovaných právě na systémy vzduch/voda.

Vnitřní jednotka tepelného čerpadla zabírá prostor jako větší chladnička

 

Zákazníci IVT ušetřili přes 71 milionů

Zákazníci IVT získali v roce 2016 dotace na tepelná čerpadla převyšující 71 milionů Kč. Hlavním zdrojem byly Kotlíkové dotace a Nová zelená úsporám, zaměřené na zmírnění dopadu lidského bydlení na životní prostředí. Úspěšnost zákazníků IVT při získávání dotací z těchto programů je dána programem garance získání dotace, kdy IVT svým zákazníkům pomáhá s celou administrativou a garantuje, že pokud dotaci nezískáte, za přípravu a podání dotace nebudete nic platit.    

Nejvíce našich zákazníků získalo finanční podporu v rámci Kotlíkových dotací, kdy vyměnili starý kotel na uhlí za tepelné čerpadlo vzduch/voda nebo země/voda. Kotlíkové dotace fungují na rozdíl od dřívějších dotačních programů velmi dobře a dotaci může získat prakticky každý, kdo se přihlásí a splní relativně jednoduché podmínky.

Venkovní jednotka tepelného čerpadla Air X

 

IVT s.r.o., organizační složka

Československého exilu 2062/8

143 00 PRAHA 4

www.cerpadla-ivt.cz

 

Telefon: 272 191 405

Zelená linka: 800 488 488

E-mail: ivt@ivtcentrum.cz

 

 

   KOMERČNÍ PREZENTACE   

 

 

 

Zpět