MYJOYS: Staňte se designérem vlastní koupelny

24.08.2016 02:33

Baví vás představa stát se alespoň na malý okamžik designérem svého vlastního bydlení? V koupelně vám tento sen umožní proměnit ve skutečnost exkluzivní koupelnový nábytek značky MYJOYS.

Tento koupelnový nábytek je výjimečný svým stylem povrchového provedení – zásuvkami se skleněnou čelní plochou a netradiční designovou tapetou. Pokud vás osloví, můžete vybírat buď ze základní nabídky motivů, které jsou z velké většiny inspirovány přírodou, nebo si můžete zvolit svůj jedinečný vlastní grafický návrh. Jak v takovém případě postupovat? Na webových stránkách výrobce je připraven vstup do mnohamilionové databáze motivů, ze které si vyberou i ti nejnáročnější. A pozor! Koupelnový nábytek MYJOYS může nést také libovolný obrázek či fotografii. Můžete si proto denně připomínat nádherné vzpomínky z dovolené. Jedinou podmínkou je dostatečná kvalita této vlastní dodané grafiky, která by měla mít minimální rozlišení 300 DPI.

MYJOYS nabízí možnost volby individuálního motivu na koupelnovém nábytku

 

MYJOYS

Značka MYJOYS je novinkou na našem trhu v segmentu luxusního koupelnového nábytku. Je synonymem pro prvotřídní českou kvalitu a perfektní zpracování spolu s jedinečným švýcarským designem. Nadčasovost a budovaná prestiž této značky vás nenechá na pochybách, že koupelnový nábytek, na který se právě díváte, je první svého druhu v Evropě. MYJOYS připravila pro letošní rok exkluzivní kolekci Aquila, která je skutečně jedinečná svým stylem povrchového provedení, například zásuvkami se skleněnou čelní plochou a exkluzivní designovou tapetou, kterou si můžete vybrat nebo dokonce navrhnout přesně podle Vašeho vkusu. Více o značce MYJOYS a dalších designových kolekcích na www.myjoys.cz

 

MYJOYS

Pražská 50, 568 02 Svitavy

Tel.: 461 653 931

Fax: 461 653 932

info@myjoys.cz

www.myjoys.cz

 

 

   KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

 

 

Zpět