SECA Borohrádek: Dřevěné masivní podlahy získaly ocenění Produkt roku 2015!

03.12.2015 23:38

Je určitě velmi příjemné pochlubit se úspěchem firmy, jejíž produkty nás již před několika lety velmi zaujaly a které rádi prezentujeme i na našem webu. Firma SECA Borohrádek svým portfoliem výrobků i nabízenými službami dlouhodobě získává stále širší okruh zákazníků nejen ve východních Čechách, ale své renomé úspěšně šíří po celé České republice a v zahraničí. Palubky a masivní podlahy z produkce SECA upoutávají pozornost na každém kroku nejen laickou, ale i odbornou veřejnost. Jedním z důkazů poslední doby je i ocenění Produkt roku 2015, které firma SECA Borohrádek získala v 17. ročníku soutěže Ocenění roku, pravidelně vyhlašované odborným časopisem DOMO, specializovaným na podlahoviny, podlahové systémy a související stavební chemii, a určeným především profesionálům v oboru. 

Ocenění v kategorii Produkt roku 2015 v rukou produktového a marketingového manažera Lukáše Koppa

Foto © SECA & DOMO

 

Firma SECA Borohrádek (SERAFIN CAMPESTRINI s.r.o.) zaujala podlahovou krytinou z masivního dřeva, která se vyrábí ve variantách tzv. levého i pravého prkna, to znamená s perem na levé straně prkna a i s perem na pravé straně prkna. Právě díky tomu jdou podlahovky skládat do oblíbeného vzoru rybího kosti, který určitě zná každý především z pokládky parket. Výtvarný efekt je vskutku oslňující – a tuto variabilitu a estetický přínos ocenila i porota.

Podlahová prkna z masivu jsou zákazníkům nabízena nejen v široké škále použitých dřevin, ale také s barevně lakovanými nebo olejovanými povrchy. Na podlaze pak díky zajímavé skladbě mohou vznikat příjemné decentní plochy, nebo výrazné a vyzývavé barevné kombinace. Výsledek můžete posoudit v představovaných ukázkách.

Jménem redakce společnosti SERAFIN CAMPESTRINI s.r.o. blahopřejeme k úspěchu.

Pokládka podlahovek SECA ve vzoru "rybí kost"

Foto © SECA

 

 

 

Zpět