TRACHEA: Osahávejte nábytek se strukturou

24.08.2015 01:51

Až narazíte při výběru povrchového provedení nábytkových dvířek na přívlastek crosscut, pak vězte, že máte co dočinění s povrchem příjemným nejen na pohled, ale i na dotek…

Crosscut označuje povrch, který je plasticky strukturovaný, přesněji – připomíná kmen stromu rozřezaný na fošny, na jejichž povrchu zůstaly stopy pilových listů. Tato fóliovaná úprava nábytkových dvířek je vhodná pro zájemce o bydlení, kteří dokáží ocenit kromě vizuálního, také hmatový vjem – příjemnou strukturu materiálu. V nabídce tuzemského největšího výrobce nábytkových dvířek a dekorativních panelů na českém trhu, společnosti Trachea, lze najít řešení nábytkového povrchu v tomto provedení ve světlých i tmavých dřevodekorech.

Nábytková dvířka Trachea v provedení fólie wenge zambezi crosscut

Dvířka Trachea v provedení fólie – wenge bělené crosscut v kombinaci s Overface, motiv rolling.

 

Pokud se vám bude zdát plastická struktura crosscut příliš hrubá a ocenili byste, aby byla o něco jemnější, pak sáhněte po dřevodekoru s názvem sawcut, které označuje stejnou strukturu, ovšem ve značně hladším provedení.

Bohatou nabídku povrchů s prostorovou strukturou lze ještě rozšířit o grafický návrh Overface, který Trachea pro svá dvířka nabízí. A to si potom můžete přát dokonce vlastní motiv na nábytku. Takže? Buďte nároční a neváhejte se dotýkat…

Dvířka Trachea v provedení wenge bělené crosscut

Dvířka Trachea v provedení – modřín crosscut kombinovaný s bílým leskem

TRACHEA

Společnost TRACHEA, s.r.o. je největším českým výrobcem nábytkových komponentů – dvířek pro nábytkářský průmysl. Na trhu se profiluje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro nábytek v celém interiéru a komerčních prostorách, nejvíce se však zaměřuje na produkci kuchyňských dvířek. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru. Nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak stovkou maloodběratelů i prestižních velkoodběratelů, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. V posledních deseti letech patří mezi špičku v nábytkovém designu a každoročně přichází s několika revolučními konstrukčními a vzhledovými novinkami, které sklízejí uznávané ohlasy i na poli mezinárodního nábytkového a interiérového designu.

TRACHEA, s.r.o.

Tovární 1209, 796 01 HOLEŠOV

Tel.: 573 502 111

mail: obchod@trachea.cz

www.trachea.cz

 

 

   KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

Zpět