TRACHEA, s.r.o.: Žíhaný krasavec, který diktuje styl

09.05.2015 10:51

Dopřejte nejen sobě, ale zejména své kuchyni, atraktivní povrchovou úpravu foliovaných nábytkových dvířek. Elegantní a zároveň praktický bude dřevodekor ořech Baltimore.

"Přírodní dekory jsou zajímavým prvkem do každého interiéru – ať už moderního nebo klasického. Struktura dřeva bude opticky ladit i s kterýmkoliv jiným nábytkem nebo interiérovým prvkem. Ořech Baltimore je jednou z nábytkářských novinek – svým hnědě žíhaným zabarvením připomíná efekt masivního, přírodního dřeva," vysvětluje Jiří Slovák, jednatel společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových a zejména kuchyňských dvířek na českém trhu. Hra barevných tónů hnědé a béžové působí na povrchu kuchyňských dvířek exotickým dojmem, surový vzhled dřeva dokonale koresponduje s boky a horními skříňkami kuchyňské soustavy, protože je bílými plochami zároveň zjemňován.

Kuchyně s využitím dřevodekoru Baltimore patří mezi nejžádanější novinky

 

Společnost Trachea se tak stala jedním z prvních evropských výrobců, kteří v předstihu několika měsíců novinku na trh uvedli. Úspěch tohoto povrchu se potvrdil na výstavě IMM Cologne v Kolíně nad Rýnem, kde expozicím doslova vévodil.

"Když jsme tento dekor vloni zařadili mezi novinky, tušili jsme, že bude mít úspěch, ale neuměli jsme si přestavit jaký. Doslova se z něj stal megahit,“ dodává Jiří Slovák.

Již na první pohled ořech Baltimore opravdu zaujme každého – je výrazný a elegantní. Jeho potenciál však tkví také v tom, že i přes svou výjimečnost se dá velmi dobře kombinovat s řadou dalších fólií. A co je důležité? Za objekt velkého zájmu se jej vybrali sami zákazníci, což je na jednu stranu závazek, ale na druhou stranu také pocta, která hned tak nezevšední. Společnost Trachea přináší do tuzemské tvorby nábytku právem prvek výjimečnosti. Ukazuje, že evropské módní trendy není třeba jen slepě se zpožděním kopírovat, ale že je lepší je dokonce s předstihem určovat!

Dřevodekor Baltimore v ložnici

 

 

TRACHEA, s.r.o. 

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů – dvířek pro nábytkářský průmysl. Na trhu působí již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustřeďuje na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru. Výrazný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a mnohaleté zkušenosti zakladatele firmy i dalších odborníků v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak stovkou maloodběratelů a prestižních velkoodběratelů, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. S nabídkou firmy se můžete blíže seznámit na www.trachea.cz .

 

 

 

   KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

Zpět