ZEHNDER: Designové radiátory vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější

19.10.2015 13:35

Společnost Zehnder Group Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností švýcarského koncernu Zehnder Group AG, který s více než 20 výrobními závody a 3200 zaměstnanci patří k technologické a designové jedničce v oboru designových koupelnových a bytových radiátorů a k přednímu dodavateli komfortních systémů větrání s rekuperací tepla a stropních sálavých panelů pro vytápění a chlazení. Od roku 2009 aktivně působí v ČR a SR. V květnu 2014 bylo otevřeno školicí centrum Zehnder Akademie v sídle firmy v Sezimově Ústí u Tábora, od září 2015 odborné i široké veřejnosti je k dispozici nové výstavní a školicí centrum Zehnder & Husky Akademie v Praze.

Na českém trhu se firma Zehnder výrazně zviditelnila designovými radiátory, které nejen svou praktičností, ale i vzhledem představují nadčasové řešení vytápění koupelen.

 

Zehnder Aura: Klasika s prvotřídní kvalitou

Koupelnové radiátory Zehnder Aura klasického tvaru přesvědčují vysokou kvalitou, elegantním designem a výbornou cenou. Jsou vyrobeny z dokonale svařených trubek o průřezu ve tvaru písmene D (o velikosti 30 × 40 mm) a vodorovných trubek o průměru 22 mm. Celá konstrukce je provedena bez viditelných svárových spojů. Jsou k dispozici jak v bílé barvě s kvalitním dvousložkovým lakováním, nebo ve vysoce jakostním chromovaném provedení s pětiletou zárukou. Široká nabídka zahrnuje rovné provedení a prohnuté provedení v šířce 50 a 60 cm a výšce 80, 120, 150 a 180 cm pro obzvláště pohodlné zavěšení a sušení ručníků. Pro kombinovaný teplovodní provoz mohou být instalovány se středovou armaturou a elektrickou topnou tyčí, vsazenou do levé nebo pravé svislé trubky. Radiátory Zehnder Aura jsou díky skladům v České republice k okamžitému dodání.

 

Zehnder Zeta: Nezaměnitelný design

Designové koupelnové radiátory Zehnder Zeta upoutávají moderním nezaměnitelným designem, tvořeným prvky geometrických tvarů. Skládají se z přesných ocelových vodorovných plochých trubek 60 × 10 mm, dokonale svařených se svislými kulatými sběrnými trubkami ø 33 mm bez viditelných svárových spojů. Lze je instalovat pro teplovodní, kombinované i čistě elektrické vytápění. Pro kombinovaný (teplovodní a elektrický) provoz mohou být volitelně doplněny elektrickou topnou tyčí použitím jednobodové armatury nebo T-kusu. Radiátory jsou povrchově ošetřeny lakovaním bílou barvou RAL 9016 nebo vysoce jakostním chromovaným provedením. Radiátory Zehnder Zeta jsou díky skladům v České republice k okamžitému dodání.

 

Zehnder Impa: Vše v pravém úhlu

Nový koupelnový radiátor Zehnder Impa, pro který je charakteristický jednoduchý pravoúhlý tvar. Designový radiátor Zehnder Impa má prostý obdélníkový tvar a konstrukci z přesných, dokonale svařených ocelových vodorovných (20 × 20 mm) a svislých (40 × 40 mm) sběrných trubek čtvercového průřezu. Z praktického hlediska slouží moderní koupelnový radiátor především k sušení a nahřívání ručníků. Předností radiátoru Zehnder Impa je větší vzdálenost tělesa od zdi, díky čemuž lze na něj snadněji zavěšovat ručníky a osušky. Další vychytávkou je upevnění radiátoru ke zdi pomocí nenápadných kovových konzolí, které jsou skryté za svislými sběrnými trubkami, ve shodném čtvercovém provedení. Nic tak nebrání pohodlnému zavěšení ručníků. Kvalitu tohoto radiátoru švýcarské značky Zehnder podtrhuje pětiletá záruka na celý výrobek.

Radiátory Zehnder Impa je možné instalovat pro teplovodní i kombinované vytápění. Vysokou kvalitu zaručuje dvousložkové lakování v nadčasové bílé barvě, nebo vysoce jakostní chromované provedení. Na teplovodní vytápění lze radiátor připojit pomocí sady designových ventilů čtvercového tvaru. Tam, kde není ústřední topení, lze využít provedení radiátoru pro čistě elektrický provoz s vestavěnou elektrickou topnou tyčí DBM s možností regulace teploty topného média ve čtyřech režimech provozu, nebo pomocí časového spínače lze nastavit dvouhodinový ohřev na plný výkon (70 °C) s možností cyklického opakování po 24 hodin. Jednoduché ovládání se nachází přímo na topné tyči.

 

ZEHNDER GROUP CZECH REPUBLIC s. r. o.,

Pionýrů 641, 391 02 Sezimovo Ústí II

Tel.: 383 136 22, 731 61 70 70

e-mail: info@zehnder.cz

www.zehnder.cz

 

 

    KOMERČNÍ PREZENTACE    

 
Zpět