Domy od Haas Fertigbau: Exkluzivita a individualita v jednom

05.11.2013 01:28

Exkluzivita a individualita jsou dvěma hodnotami, které se stále promítají do finálního výsledku při materializaci představ zájemců o kvalitní bydlení. Společnost Haas Fertigbau je na našem trhu již dlouholetým zkušeným a profesionálním partnerem pro realizace rodinných domů, navržených přímo na míru. Orientuje se především na osobitý přístup při jednáních a zároveň disponuje maximální ochotou najít řešení pro všechny představy svých klientů. Atypická a originální přání vždy představují výzvu a stávají se během krátké doby skutečností. Nechte se okouzlit jedinečným designem, trendy architekturou a špičkovými technologiemi v rodinných domech PREMIUM LINE od společnosti HAAS FERTIGBAU a objevte více než bydlení.

 

PREMIUM LINE – Inspirace 01: Krása jednoduchosti, krása detailu

Dům je charakteristický svou promyšlenou jednoduchostí, která se promítá jak do dispozičního řešení vnitřních prostorů, tak i do celkového hmotového uspořádání. Funkční rozvržení dispozice zabezpečuje dostatek prostoru jak pro dvojici, tak i pro menší rodinu. Předsazená střešní konstrukce umožňuje komfortní propojení ložnic a vstupní části domu s prostornou terasou. Terasa se v letních měsících stává plnohodnotnou součástí obytného prostoru a tvoří dominantní prvek domu, který svým uživatelům nabízí bezprostřední kontakt se zahradou. Takový dům přináší opravdu každodenní radost z bydlení.

 

 

PREMIUM LINE – Inspirace 02: Vše promyšleno do nejmenších detailů

Koncepce domu je založena na kontrastu dvou vzájemně propojených jednopodlažních kubických hmot, jehož vzhled je navíc umocněn použitím rozdílných materiálů na fasádě objektu. Hmotové řešení se promítá rovněž do funkčního a prostorového uspořádání vnitřních prostorů. Vyšší hmota vymezuje společenskou část domu, které dominuje obytný prostor, charakteristický svou otevřeností jak ve vztahu k exteriéru, tak i k interiéru domu. V této části domu se v návaznosti na obytný prostor nachází kuchyně s jídelnou, technické zázemí a vstupní prostor. Vstupní hala tvoří styčný bod mezi společenskou a intimní zónou s ložnicemi, koupelnami a pracovnou, situovanými v nižší hmotě domu. Rozměrné prosklení ve všech obytných místnostech umožňuje přímý kontakt se zahradou a terasou. Vertikální posuvné slunolamy zabezpečují ochranu před přesluněním a současně splňují požadavek intimity.

 

 

PREMIUM LINE – Inspirace 03: Exkluzivita se stane vaším denním prožitkem

Dům je koncepčně založen na vzájemném průniku dvojpodlažního kubického objemu, který křížově protíná liniovou jednopodlažní hmotu tvořící základnu domu. Hmotová koncepce je promyšleně promítnuta jak do uspořádání vnitřních prostorů, tak i do materiálového řešení exteriéru domu. Vnitřnímu prostoru dominuje prostorná vstupní hala, vertikálně prosvětlená střešním světlíkem. Sluneční paprsky vás provázejí i těmi nejtajnějšími kouty tohoto vilového domu! Liniové uspořádání obývacího pokoje, jídelny a kuchyně poskytuje tolik žádanou přímou vazbu na exteriér. Ložnice v přízemí se samostatným hygienickým zázemím umožňuje potenciální využití domu jako vícegeneračního. Ložnice ve druhém nadzemním podlaží jsou přístupné z přirozeně prosvětlené galerie. Jejich komfort je umocněn prostornou terasou, nacházející se nad garáží rodinného domu.

 

www.haas-fertigbau.cz

(Informace společnosti Haas Fertigbau Chanovice)

 

    KOMERČNÍ PREZENTACE   

 

 

Zpět