GRENA: Kuchyňská dvířka v exkluzivních metalických odstínech a v nových dezénech dubu

01.02.2015 05:52

Dřevo je dřevo, co se ale trochu odvázat? Zkuste metal! Společnost GRENA nabízí kuchyňská dvířka v moderních lesklých metalických odstínech, která vaši kuchyň promění v exkluzivní hi-tech prostor. Vybírat můžete ze tří kovových designů – grafitově černá, béžová champagne a stříbrná. Dáváte-li přednost dřevu, ani vy nepřijdete zkrátka: Firma připravila hned několik nových dezénů dubu, z toho tři jsou také ve vysokém lesku.

Kuchyň v metalickém odstínu stříbrné je výzvou pro příznivce moderního bydlení

 

Nabídněte vaší kuchyni doušek šampaňského

Moderním vzdušným interiérům doslova padne "chladná" kovová tvář. Vybírat lze ze tří nových dezénů ve vysokém lesku: grafitově černé, jemné béžové champagne či lesklé stříbrné. Vaše kuchyň se promění v neobyčejně vyhlížející místnost, kterou budete jen velmi neradi opouštět – metalické odstíny ve vysokém lesku jí dodají na exkluzivitě, interiér bude působit čistě, až honosně.

Grafitově černá vynikne s výrazně kontrastními materiály či barvami. V interiéru nepůsobí nijak smutně, naopak může světlou místnost perfektně vyladit k dokonalosti, v lesklém provedení navíc disponuje puncem luxusu a elegance.

Kdo z nás nepookřeje se sklenkou šampaňského v ruce? Proč podobné osvěžení nedopřát i vaší kuchyňské lince? Jemná béžová champagne vyvolává nejen v interiéru pocit exkluzivity a vytříbenosti. Tento metalický odstín ve vysokém lesku se skvěle vyjímá s tmavými doplňky a dekoracemi. Mírně nazlátlý nádech dodá kuchyni na výjimečnosti, vytvoří místo, kam se budete vždy rádi vracet.

Stříbrná či šedá je barva v interiérech velmi oblíbená, a to především díky své neutrálnosti – dokonalou kombinaci vytvoří totiž téměř s každou barvou či materiálem, na které si jen vzpomenete. Navíc působí velmi vkusně, v lesklém provedení může mít až punc hi-tech stylu.

Je tedy jen na vás, jaký kovový lesk nově vaší kuchyni dopřejete. Bránit se však nemusíte ani jejich kombinaci – například grafitově černá ve vysokém lesku zjemněná metalickou barvou nazlátlého šumivého šampaňského vytvoří exkluzivně vyhlížející kuchyňskou sestavu s nápadem a vkusem.

Kuchyň ve vysokém lesku v provedení Grafit metal / Champagne metal

 

Tradiční dub nezklame

Dřevo v interiéru je už po desetiletí osvědčená klasika – spojení s přírodou, které rozhodně nevyjde z módy. Nejžádanější jsou tradiční dřeviny, ke kterým bezpochyby patří i dub. Dvířka od firmy GRENA s novými dekory dubů Alberta, Ontario, Regina, Victoria a Yukon mají dokonalou kresbu i strukturu dřeva. Vytvoří krásný moderní a útulný prostor nejen z vaší kuchyně, ale třeba i z obýváku i pracovny. Pro nerozhodné, zda zvolit klasické dřevo nebo moderní lesklé povrchy, je tu také řešení v podobě tří lesklých variant dubu: dub hnědý, šedý nebo světlý natur. Na webu www.novadvirka.cz je k dispozici zajímavá a chytrá interaktivní pomůcka – konfigurátor dvířek, se kterým si "naklikáte" svou vysněnou kuchyň snadno a rychle.

Kuchyň v provedení dub Alberta

 

Kuchyň v provedení dub Ontario

 

Kuchyň v provedení dub Regina

Kuchyň v provedení dub Victoria

 

Kvalitu zaručuje materiál i zpracování

Dvířka GRENA nejsou určena pouze do kuchyní, využití najdou například také v obývacích pokojích, koupelnách nebo kancelářích. Výběr ze 76 dezénů a 22 tvarů nadchne i náročného zákazníka, navíc společnost GRENA poskytuje na všechna dvířka záruku 5 let. Na výrobu dvířek používá firma jen ty nejvhodnější materiály – dřevovláknité MDF desky tloušťky 18 nebo 22 mm, PVC či PP fólie, které přesvědčivě imitují nejrůznější dřeviny, odolné akrylátové fólie s extra vysokým leskem nebo speciální fólie s hlubokým matem.  

Kuchyň v provedení dub Yukon

 

GRENA, a.s. je tradiční český výrobce se sídlem ve Veselí nad Lužnicí. Za posledních 25 let prošla společnost rozsáhlou modernizací, která umožnila nabídnout nábytkářskému a dřevozpracujícímu průmyslu zcela nové deskové materiály se špičkovou povrchovou úpravou Grenagloss, atraktivní kuchyňská dvířka nebo protipožární, nehořlavé a žáruvzdorné materiály. Společnost GRENA, a.s. dodává své výrobky do více než 30 zemí světa. Více informací o společnosti a kompletní sortiment naleznete na www.grena.cz.

 

   KOMERČNÍ PREZENTACE   

 

 

 

Zpět