HETTICH ČR: Interiérový design se svítidly Magic (4)

03.10.2012 10:24

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

Příslušenství

Svítidla sama o sobě však pro designové hrátky nestačí. Ovládat atmosféru místnosti musíte jednoduše buď stiskem knoflíku, přiblížením se k bezkontaktnímu spínači nebo automatickým spínačem. Ovládání pro svítidla programu MAGIC je vskutku všestranné, řídí se však základní filozofií – světlo musíte přizpůsobit svým potřebám zcela jednoduše. Na přání lze všechna svítidla v místnosti ovládat centrálně dálkovým ovládáním nebo individuálně.

 

Pro ovládání svítidel Magic existuje několik možností řešení 

 

Bezdotykové senzorické spínače (1) jsou ideální všude tam, kde se žádá použití bezdotykového ovládání svítidel. Typickým příkladem jsou znečištěné ruce v kuchyni. Přiblížením ruky k čidlu na vzdálenost 5 až 50 mm se aktivuje funkce “Zapnout svítidlo“ nebo „Vypnout svítidlo“. Automaticky se spínají všechna svítidla LED, zapojená na spínač. Senzorické spínače (2) se zapínají a vypínají jemným dotykem. Ovládají všechna připojená svítidla. Dveřní spínače (3) hlídají pohyb dveří. Pozice dveří před čidlem ve vzdálenosti 5 až 50 mm aktivuje funkci „Vypnout svítidlo“, resp. „Zapnout svítidlo“. Automaticky se spínají všechna svítidla, zapojená na dveřní spínač. Stmívač (4) umožňuje zapínání a stmívání svítidel LED nebo skupin svítidel LED při provozním nízkém napětí 12 V nebo 24 V. Pomocí stmívačů můžete snadno volit nejvhodnější intenzitu světla. Vypínače pro dálkové ovládání (5) se ovládají rádiovým signálem. Snadno se instalují, a to i dodatečně.

Samozřejmou součástí nabízeného příslušenství jsou veškeré montážní a provozní prvky, potřebné pro realizaci osvětlení – napájecí zdroje, předřadníky, standardní a prodlužovací kabely, rozbočovače, transformátory, adaptéry, síťové šňůry, napájecí kabely a konektorové systémy.

 

 

Hettich ČR k.s.

Jihlavská 3

591 01 Žďár nad Sázavou

 

Tel.: +420 566 692 100

Fax: +420 566 692 123

E-mail: hettich@hettich.cz

www.hettich.cz

 

      UŽITEČNÉ ODKAZY      

Program nábytkových svítidel Magic společnosti HETTICH ČR naleznete zde .

Katalog svítidel Magic společnosti HETTICH ČR, k.s. ve formátu PDF naleznete zde .

Katalog svítidel Magic společnosti HETTICH ČR, k.s. s funkcemi prohlížeče naleznete zde .

 

 

 

 

Zpět