HETTICH ČR: Interiérový design se svítidly Magic (1)

02.10.2012 13:31

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

Oslovíte-li na ulici náhodné chodce a budete-li se jich dotazovat, kde budou hledat řešení osvětlení interiéru a výběr svítidel, téměř jistě uslyšíte odkazy na stavební markety s bohatou nabídkou, specializované prodejny svítidel, na vybrané provozovny s elektromateriálem, případně na designová interiérová architektonická studia. Pravděpodobně však neuslyšíte doporučení na výrobce nábytkového kování a doplňků. A je to velká škoda, protože nábytková a pohledová svítidla umí změnit vzhled interiéru neuvěřitelným a originálním způsobem.

Ať už se jedná o pracovní plochu nebo niku v kuchyni, regál nebo šatnu, rámovou konstrukci nebo vnitřek skříně, profily LiteLine vnáší světlo do tmy. Prakticky všude – všude praktické. Se čtyřmi různými základními profily můžete vyhovět každému požadavku vašich zákazníků. Kvalitní provedení ze stříbřitě eloxovaného hliníku se příjemně odlišuje od běžného tuctového zboží. Všechny profily lze individuálně upravit na míru. Inteligentní příslušenství a kabeláž umožní jednoduchou, rychlou a bezpečnou montáž.

 

Magic: Magie netušených možností

Ukázkou netradičního přístupu k modelování vnitřního prostředí moderního bytu je aktivita společnosti HETTICH, která je ve světě a zejména na evropském trhu známa bohatou nabídkou nábytkového kování a materiálu pro truhláře, stolaře a výrobce nábytku. Značka HETTICH je již dlouhá desetiletí synonymem vytváření nábytkových trendů a každoročních inovací, proto ani nyní nepřekvapí svým inspirativním přístupem – tentokrát k ovládnutí světla v interiéru. Představení katalogu s programem světelné techniky pod vskutku výstižným názvem MAGIC oprávněně vzbudilo neuvěřitelnou pozornost u všech významných představitelů nábytkové tvorby. Nabídka zaujme nejen jednotlivými řadami atraktivních účelových svítidel, ale také jedinečnými ukázkami aplikací v architektonickém řešení konkrétních místností.

Ačkoliv je program svítidel vázán na využití v jedinečných solitérech či nábytkových sestavách, přináší bohatou škálu kombinačních možností v souladu s uceleným pojetím současného moderního nábytkového designu. Propracovaný systém se při osvětlení interiéru obejde bez klasického schématického a již obehraného pojetí velkých standardních svítidel na stropě či na stěnách. Přestože nepopírá funkci hlavního světelného zdroje, funkčního a dekorativního osvětlení, přináší do světelných poměrů zcela novou dimenzi. Hra světla ve spojení s barevnými doplňky, různými druhy světelných zdrojů a netradiční aplikací přímo v nábytku dává do rukou profesionálním architektům i amatérským zlepšovatelům vlastního bydlení úžasný nástroj pro utváření prostoru.

Vestavné svítidlo TriSpot se třemi výkonnými LED nabízí vysokou intenzitu svitu (vlevo). Výkonné LED svítidlo Sign Square s vícečipovými Superflux LED (vpravo) vyniká rovnoměrným rozdělením osvětlení. Je ideální pro použití v kuchyni, horní skříňce, vitríně a regálu.

 

Každého zájemce o kvalitní bydlení a vylepšování interiéru musí program MAGIC uchvátit a nadchnout. Již brzy po představení a uvedení na trh se společnost HETTICH setkala s nebývalým zájmem veřejnosti i obchodních partnerů o tento segment trhu, který dosud nebyl spolehlivě pokryt. Kolekce svítidel MAGIC dává na vybranou bez jakéhokoliv omezení, jakým způsobem bude zhodnocena funkce nábytku z hlediska pocitového i užitkového. Svítidla přitom přinášejí to nejpodstatnější – komfortní a jednoduchou montáž, příjemnou obsluhu a minimální servisní zásahy, spočívající snad jen ve výměně baterií či akumulátorů u některých typů bezdrátových svítidel.

Světlo přitom nabízí jedinečnou kreativitu při ztvárnění interiéru – umožňuje zlepšovat psychickou pohodu, navozovat intimní atmosféru, personifikovat vybrané prostory, zdůrazňovat funkčnost vybraných prvků nábytku, estetickou nebo uměleckou hodnotu osvětlovaných předmětů, opticky zvětšovat či zmenšovat zvolený prostor či osvětlovat pracovní plochy.

Kompaktní bodové LED svítidlo StarSpot (vlevo) a miniaturní vestavné LED svítidlo FixPoint (vpravo) pro efektní akcentující osvětlení patří mezi oblíbená dekorativní svítidla, kterých program Magic nabízí nepřeberné množství.

 

Když se řekne světlo, téměř každý si okamžitě představí zviditelněnou energii. A ta přináší změnu, pohyb, sílu. Právě pomocí světla můžete ukázat dynamiku svého ducha, můžete odhalit své nitro. Proměňte běžné nenápadité prostředí na přívětivý prostor plný osobních pocitů a vlastního já. Svítidla MAGIC to totiž s noblesou umožní.

Hettich ČR k.s.

Jihlavská 3

591 01 Žďár nad Sázavou

 

Tel.: +420 566 692 100

Fax: +420 566 692 123

E-mail: hettich@hettich.cz

www.hettich.cz

 

      UŽITEČNÉ ODKAZY      

Program nábytkových svítidel Magic společnosti HETTICH ČR naleznete zde .

Katalog svítidel Magic společnosti HETTICH ČR, k.s. ve formátu PDF naleznete zde .

Katalog svítidel Magic společnosti HETTICH ČR, k.s. s funkcemi prohlížeče naleznete zde .

 

 

 

 

 

Zpět