HETTICH Easys: Elektromechanický systém otvírání pro chladničky

28.12.2017 12:23

 

Puristický design kuchyně s bezúchytkovou pohledovou plochou je ideální příležitostí pro zabudování systému Easys

 

Moderní trendy designu prémiových kuchyní stále častěji preferují puristický vzhled velkých hladkých pohledových ploch bez vizuálně rušivého působení úchytek a dalších detailů. Firma Hettich na tyto nábytkové trendy reaguje bezprostředně elektromechanickým systémem Easys, který je přizpůsoben otvírání dveří skříní se zabudovanou skrytou chladničkou či mrazákem. Easys tak zcela jistě splní očekávání nejnáročnějších zákazníků i nábytkových designérů.

Elektromechanické otvírání Easys v detailu

 

Elektromechanické otvírání Easys pro chladničky je určen pro montáž do korpusu skříně s vestavěnou chladničkou nebo mrazákem. Instalaci je možné provádět bez ohledu na pravou či levou stranu otvírání dveří, stejně jako bez omezení vestavby nad nebo pod spotřebič. Výška celého mechanismu je pouhých 22 mm, takže ve většině případů návrhu skříně není ani třeba upravovat rozměry korpusu. V současné době na trhu není podobný srovnatelný produkt s tak malou vestavnou výškou.

Easys – to je nejen komfort ovládání, ale i aktivní ochrana prstů

 

Easys je doslova multitalentem, protože se dá využít na dveře chladničky spojené s dveřmi korpusu jak kluzným unašečem, tak i fixním spojením. Promyšlená základní jednotka je dimenzovaná pro univerzální nasazení. Easys působí na dveře silou přes 100 N, což je dostatečná rezerva výkonu pro otvírání dveří v téměř každé situaci.

Chladnička vybavená systémem Easys se otevře pouze tehdy, když opravdu chcete, aby se otevřela. 

 

Skříň, která je vybavená systémem Easys pro zpřístupnění vestavěné chladničky, se otevře skutečně jen tehdy, když to opravdu uživatel vyžaduje. Dveře chladničky spolu s dvířky korpusu se spolehlivě otevřou po lehkém zatlačení na čelní pohledovou plochu skříně. Zavírání chladničky probíhá obvyklým způsobem. Řídicí systém spolehlivě zabrání nechtěnému otevření dveří. Při zavírání nepůsobí na dveře žádná elektrická síla, takže prsty zůstávají v naprostém bezpečí. Vyhazovač neobsahuje magnet a neskrývá tak žádná rizika – ani mechanická, ani elektromagnetická.

Díky štíhlému provedení se dá Easys snadno vestavět do prostoru nad nebo pod spotřebičem

 

Elektromechanické otvírání Easys pro chladničky přináší maximální uživatelský komfort i z hlediska nastavení uživatelského prostředí. Jak dlouho má být chladnička otevřená? Po kolika vteřinách se má sama automaticky uzavřít? Tento časový interval nastavuje zákazník či dodavatel podle osobních preferencí. Easys umožňuje plynulé seřízení prodlevy před zavřením v intervalu od 4 do 8 vteřin. Stačí pootočit šroubovákem a čas prodlevy nastavit.

Seřízení časové prodlevy

 

Malá vestavná výška pouhých 22 mm je příznivá pro zabudování do korpusu skříně, často bez jediného zásahu do změny výšky korpusu

 

UŽITEČNÉ ODKAZY:

Webová stránka k produktu (s možností stažení produktové brožury zde).

Použití pro dveře chladničky spojené s dveřmi korpusu kluzným unašečem - VIDEO -  zd e.

Použití pro dveře chladničky fixně spojené s dveřmi korpusu - VIDEO - zde

 

Montážní VIDEO - zde.

 

 

 

HETTICH ČR, k.s.

Jihlavská 3, 591 01 Žďár nad Sázavou

Tel.: 566 692 111

Mail: hettich@hettich.cz

www.hettich.cz

 

   KOMERČNÍ PREZENTACE   

 

 

 

HETTICH ČR, k.s.

Jihlavská 3, 591 01 Žďár nad Sázavou

Tel.: 566 692 111

Mail: hettich@hettich.cz

www.hettich.cz

 

   KOMERČNÍ PREZENTACE   

 

 

 

Zpět