HETTICH: Zásuvkový program InnoTech (1) - Úvod

23.02.2012 11:12

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

Ze zkušeností výrobců nábytku a provozovatelů kuchyňských a koupelnových studií vyplývá, že zákazníci při výběru nábytku kladou velký důraz na celkový vzhled. Do povrchových úprav pohledových ploch jsou ochotni investovat velké peníze, ale mnohem menší důraz kladou na technické řešení jednotlivých dílů nábytku.

Je to poněkud paradoxní přístup, protože o spokojenosti uživatele musí rozhodovat zejména praktické využití nábytku – způsob konstrukce a použití kvalitních prvků nábytkového kování. Skříňky a zásuvky patří k nejvíce zatěžovaným dílům, proto je komfort při opakovaném používání nesmírně důležitý. Snadné otevření, plynulý a hladký pohyb, tiché zavírání s tlumením a jednoduchá variabilita organizačních prvků pro členění úložného prostoru jsou základem dlouholetého spokojeného využití nábytku.

Trendem poslední doby je řešení úložného prostoru zásuvkami. Nejde ale o módní výstřelek. Výrobci nábytkového kování přizpůsobili svou nabídku požadavkům zákazníků a začali nabízet zdokonalené systémy zásuvek. Společnost HETTICH nezůstává v tomto úsilí stranou. Zásuvkový program InnoTech představuje moderní variabilní koncept, který náročným zákazníkům poskytuje možnost individuálního návrhu zásuvek při vysokém provozním komfortu. InnoTech nabízí promyšlené detaily v různých cenových relacích podle způsobu provedení a konstrukčních nároků.

Zásuvkový program InnoTech dokonale zvládne velké zatížení a řadou doplňků nabízí i jedinečný design, velký úložný prostor a komfort obsluhy pro mnoho aplikací v interiéru

 

 

VARIABILITA ZÁSUVKOVÉ KONSTRUKCE

Program InnoTech nabízí stavebnicovou koncepci, která umožňuje sestavovat zásuvky nejen ve dvanácti standardizovaných šířkách korpusů od 275 do 1200 mm, ale také prakticky pro libovolnou šířku, dále v sedmi standardních délkách od 260 do 620 mm a čtyřech konfiguracích – s boky zásuvky výšky 54 mm, s boky zásuvky výšky 70 mm, s relingem výšky 144 mm a s relingem výšky 176 mm.

Trojí provedení zad poskytuje při kompletaci zásuvek maximální flexibilitu. Ocelová záda umožňují mimořádně rychlé sestavení zásuvky bez použití nářadí v celém spektru normalizovaných šířek. Pro individuální korpusové šířky se zase hodí spíše hliníková nebo dřevěná záda. Volbu materiálu lze přizpůsobit materiálu boků nebo kompletnímu vzhledu celé skříně. Dřevo i hliník se však uplatní i pro standardizované šířky korpusu. Samozřejmostí je i kombinace dřevěných a kovových prvků.

Plné dvojité boky jsou k dispozici ve čtyřech typech provedení – jako ocel ve stříbrném provedení, jako ocel v odstínu antracit, jako nerezová kartáčovaná ocel nebo jako dřevo z bukového masivu. Dvojité boky s relingem, případně s relingem a výplní TopSide umožňují obohatit využitelnost zásuvek s vysokým čelem. Výplň TopSide z oceli, plastu nebo skla se snadno nasadí mezi bok zásuvky a reling, čímž se zvětší chráněný využitelný úložný prostor.

Místo podélného relingu je možné použít boční nástavce DesignSide, které kategoricky mění stranový pohled na zásuvku. Boční nástavce DesignSide jsou nabízeny s čirým nebo matným plaveným sklem, případně se sklem s individuálními dekory či dokonce jinými vlastními materiály.

 

Barevné řešení boků InnoTech

 

Barevné řešení dekorativních profilů a krytek v systému InnoTech

 

Barevné řešení nástavců DesignSide

 

Barevné provedení relingu a TopSide

 

Provedení zad zásuvkového systému InnoTech

 

 

 

HETTICH ČR, k.s.

Jihlavská 3

591 01 Žďár nad Sázavou

www.hettich.cz

 

Tel.: 566 692 111

Fax: 566 692 131

Mail: hettich@hettich.cz

 

 

Zpět