HETTICH: Zásuvkový program InnoTech (2) - Řešení úložného prostoru

23.02.2012 11:43

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

Program  InnoTech nabízí jedinečné a originální možnosti bohatého členění úložného prostoru. Organizační prvky se uplatňují nejvíce zejména v kuchyni, kde je přehlednost prostoru velmi důležitá.

S jejich pomocí lze naplánovat funkci a jedinečnost využití rozděleného místa v  zásuvce pro mnoho účelů, od uskladnění všeho potřebného, jako jsou potraviny, nádobí či pomůcky pro vaření, přes vysoce funkční uložení plastových nebo odpadových nádob pod dřezovým sifonem, až po uložení drobných kuchyňských spotřebičů.

Příborníková vložka  InnoPlus je alternativou pro náročné zákazníky, kteří se nespokojí s plastovým provedením vložek. Stříbrná povrchová úprava ladí s provedením boků zásuvky (nahoře). Extrémně variabilní řešení nabízí  OrgaTray Professional s nastavitelnou polohou přepážek (dole).

 

Často naprosto nevyužitelným prostorem v kuchyni je místo za soklovou lištou. To však neplatí pro systém InnoTech. Speciální mechanismus pro synchronní pohyb soklové lišty totiž soklovou lištu automaticky nadzvedne a částečně skryje za čelem zásuvky, takže se vysune celá zásuvka i se soklovou lištou v horní poloze. Ve velkoobjemových zásuvkách se tak snadno dají uskladnit velké hrnce, pánve nebo dokonce přepravky s nápoji. Při vysunutí zásuvky se zvednutou soklovou lištou proto nemůže dojít k poškození podlahové krytiny. Podobně se nabízí využití prostoru pod sporákem zasunutím kompletní zásuvky o výšce 54 mm, do níž lze například ukládat pečicí plechy nebo drobné nádobí.

Konstruktéři společnosti HETTICH mysleli opravdu na maximální využití veškerého prostoru v kuchyňské lince. Dokázali se vypořádat s nabídkou dodatečných přihrádek ve volném prostoru za vysokým čelem zásuvky, pokud je korpus zásuvky dostatečně nízký. Misky OrgaWing se samy vysouvají po otevření zásuvky široko do obou stran, takže vůbec nebrání v přístupu ke spodní vrstvě rozděleného prostoru a ještě přitom nabízejí perfektní prostor na drobnosti. Příborníková vložka InnoPlus je zase alternativou pro náročné zákazníky, kteří se nespokojí s plastovými příborníkovými vložkami. Její vylepšenou obdobou je OrgaTray Professional, systém s přestavitelnými přepážkami. OrgaStore Professional nabízí uprostřed zásuvky dostatečné místo pro balené potraviny, po obou stranách zůstává prostor pro skleněné dózy k uložení sypkých surovin. OrgaStore Classic nabízí řešení pro bezpečné stabilní uložení potravin a talířů. Pevný rám z hliníkového profilu je doplněn nastavitelnými přepážkami pro variabilní rozčlenění úložného prostoru. Systém OrgaStore Basic volí pro zásuvky dělicí prvky snadno nastavitelné v podélném i příčném směru. Netradiční dělicí prvky ve tvaru křidélek na sloupku používá OrgaFlag. Sloupky se šroubují do připravených otvorů, dvojice křidélek na těchto sloupcích umožňují definování prostoru pro bezpečné uložení talířů, hrnců a potravin.

Vzorníky organizačních prvků zásuvek InnoTech jsou vskutku bohaté – ukazují více než 80 variant způsobů uložení. Řešení detailů je moderní a nápadité, vůbec není pochyb o tom, že si z této nabídky vyberou i nejnáročnější zákazníci.

OrgaStore Professional nabízí umístění skleněných dóz na sypké potraviny po obou stranách zásuvky, uprostřed nabízí místo pro balené potraviny (vlevo nahoře). OrgaStore Basic poslouží pro uskladnění potravin přesně podle potřeby, všechny dělicí prvky lze přestavět v podélném i příčném směru (vpravo nahoře). OrgaStore Classic s hliníkovým profilem umožňuje stabilní a bezpečné uložení potravin a talířů (vlevo dole). OrgaFlag využívá dělicí prvky s vlajkami, které se dají směrově nastavit. Sloupky nosníků jsou našroubovýny do dna zásuvky (vpravo dole).

 

Jedinečná řešení úložného prostoru jsou jen malou ukázkou flexibility systému, čítajícího přes 80 variant uložení.

 

Systém OrgaWing využívá prostor za vysokým čelem zásuvky. Po otevření se rozvinou do stran obě postranní misky.

 

Provedení velkokapacitní zásuvky XXL s nadzvedávací soklovou lištou

 

OrgaFlex nabízí dvě až čtyři posuvné plastové nádoby s víkem v prostoru pod dřezem

 

 

 

 

HETTICH ČR, k.s.

Jihlavská 3

591 01 Žďár nad Sázavou

www.hettich.cz

 

Tel.: 566 692 111

Fax: 566 692 131

Mail: hettich@hettich.cz

 

 

 

Zpět