HETTICH: Zásuvkový program InnoTech (4) - easys = Luxus ovládání

23.02.2012 12:59

 

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

Komfort ovládání zásuvek spočívá ve snadném otvírání a zavírání bez nutnosti přemýšlení, v jakém místě a jakou silou na čelo zásuvky působit. 

 

Na bezproblémovém chodu zásuvek InnoTech se podílí kvalitní výsuvy Quadro, většinou s tlumením Silent System, které se postará o měkké dosednutí čela zásuvky na korpus skříňky. 

 

easys: LUXUSNÍ A SNADNÉ OVLÁDÁNÍ

Zásuvkové ovládání nové generace představuje luxusní elektromechanický systém otvírání easys, určený pro zásuvkový systém InnoTech a dřevěné zásuvky. Konstrukčně jednoduchá stavebnice elektromechanického systému easys se skládá z pohonných jednotek pro jednotlivé zásuvky, sady montážních a instalačních profilů a prvků, tlumicího dorazu čela zásuvky, držáku napájecího zdroje, potřebných montážních elementů a elektropříslušenství v podobě rozdělovače, kabeláže, síťového napájecího zdroje a senzorů.

Systém easys se nejčastěji využívá v konstrukci kuchyňských sestav. Skrývá se v nevelkém a na hloubku nenáročném prostoru za zády zásuvky, takže nedochází k žádnému omezení velikosti zásuvky. Minimální světlá hloubka korpusu se prodlužuje minimálně o 30 mm, maximálně o 45 milimetrů. Elektromechanický systém ovládání easys je použitelný prakticky neomezeně pro všechny velikosti zásuvek a korpusů. U korpusů přesahujících šířku 900 mm nebo u zásuvek s nosností nad 40 kg se k ovládání pohybu zásuvek používá dvojice synchronizovaných jednotek.

Instalace systému easys je přitom velmi jednoduchá a zvládne ji každý zkušenější řemeslník.

Chování elektromechanického ovládání je velice snadné – pro otevření nebo uzavření zásuvky dostačuje slabý silový impuls na kterékoliv místo čela zásuvky. To se hodí zejména při práci v kuchyni, kdy uživatel či uživatelka drží něco v rukou nebo má ruce umazané od potravin. Pak stačí aktivovat pohyb zásuvky kontaktem jiné části těla s čelem zásuvky – při zatlačení loktem, kolenem či bokem. Easys snadno zvládá i zásuvky určené pro velké zatížení – snadno otevírá i zavírá zásuvky s mnoha těžkými talíři, velkými hrnci, se zásobami potravin, ale také s přepravkami plnými nápojů či s balíky plných PET lahví. A to vše pochopitelně bez nutnosti osazovat čelo jakýmikoliv úchytkami. Konstrukční bezúchytkové provedení je výhodné zejména v návrhu velkoformátových ploch, které působí vysoce estetickým dojmem bez potřeby náročné údržby. Pokud nastane výpadek proudu, nemusíte se bát, že kuchyň bude nefunkční. Ani omylem. Prostě a jednoduše budete otevírat a zavírat zásuvky obvyklým způsobem.

 

Elektromechanický systém otvírání  easys se skládá z pohonné jednotky pro zásuvky (1), sady montážních profilů (2), instalační sady (3), rozdělovače (4), prodlužovacích kabelů (5), síťového napájecího zdroje a jeho držáku (6 a 7) a tlumícího dorazu čela (8)

 

 

 

HETTICH ČR, k.s.

Jihlavská 3

591 01 Žďár nad Sázavou

www.hettich.cz

 

Tel.: 566 692 111

Fax: 566 692 131

Mail: hettich@hettich.cz

 

 

Zpět