MYJOYS: Osvětlení, které šíří světlo i design

18.08.2015 19:45

Dovolte světlu, aby na chvilku opustilo roli praktického pomocníka pro orientaci ve tmě a propůjčilo trochu ze své záře k podtržení designu koupelnového nábytku luxusní značky – to je designové motto MYJOYS, nové značky na našem trhu v kategorii luxusního koupelnového nábytku. Je synonymem pro prvotřídní českou kvalitu spojenou se švýcarským jedinečným designem.

Nejen v interiéru koupelny hraje prim v kategorii osvětlení LED diodové světlo. Jde o ideální řešení pro osvětlení koupelny. Bez problému totiž snáší časté vypínání a zapínání, disponuje výrazně dlouhou životností a dokáže se rozsvítit extrémně rychle. Díky těmto výjimečným vlastnostem je toto osvětlení doslova třešničkou na dortu koupelnového nábytku MYJOYS. Unikátní LED diodový pásek, který je vhodný do vlhkého prostředí, je v tomto případě použit k povýšení a podtržení designu koupelnové skříňky. LED osvětlení je umístěno pod umyvadlem, kde podsvětluje unikátní čelní skleněnou plochu zásuvky. Vnitřní tapeta, která je ve skle zatavena, tak doslova vystoupí z plochy a strhne na sebe veškerou pozornost. Výsledkem je i celková příjemná – intimní atmosféra, kterou bílé světlo navozuje. 

 

Jednozásuvkový model MYJOYS, Galaxy Wave

Detail podsvícení koupelnové skříňky s umyvadlem MYJOYS

MYJOYS se pyšní českou a ruční kvalitou zpracování

MYJOYS

Značka MYJOYS je novinkou na našem trhu v segmentu luxusního koupelnového nábytku. Je synonymem pro prvotřídní českou kvalitu a perfektní zpracování spolu s jedinečným švýcarským designem. Nadčasovost a budovaná prestiž této značky vás nenechá na pochybách, že koupelnový nábytek, na který se právě díváte, je první svého druhu v Evropě. MYJOYS připravila pro letošní rok exkluzivní kolekci Aquila, která je skutečně jedinečná svým stylem povrchového provedení, například zásuvkami se skleněnou čelní plochou a exkluzivní designovou tapetou, kterou si můžete vybrat nebo dokonce navrhnout přesně podle Vašeho vkusu. Více o značce MYJOYS a dalších designových kolekcích na www.myjoys.cz . 

 

MYJOYS

Pražská 50, 568 02 Svitavy

Tel.: 461 653 931

Fax: 461 653 932

info@myjoys.cz

www.myjoys.cz

 

 

   KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

Zpět