PKB PRO, s.r.o.: Moderní autopřístřešek přesně na míru

17.10.2017 13:07

Společnost PKB PRO s.r.o. (www.auto-pristresek.cz) se již od roku 2010 zabývá výrobou prodejem ocelových i hliníkových krytých garážových stání, přístřešků nejen na automobily, ale i motorky a karavany.

Firma zajišťuje kvalitu nejen kompletním servisem, který zahrnuje návrh ke stávajícímu objektu, ale i poradenstvím a velkou škálou možností a variant, které očekáváte od přístřešku na váš automobil, až po samotnou kompletní montáž.

V nabídce můžete najít jak obloukové zastřešení, kryté stání pro jeden automobil pouze na dvou stojinách, tak i rovný přístřešek s plochou střechou z polykarbonátu, trapézového plechu, skla nebo jiných materiálů.

Společnost PKB PRO s.r.o. (www.auto-pristresek.cz) se jako jediná na českém trhu zabývá zakázkovou výrobou. Každou zakázku posuzuje přesně podle přání zákazníka a dané sněhové oblasti. Zákazníci mohou očekávat profesionální přístup a bezkonkurenční kvalitu v oblasti zastřešení nejen pro automobily.

Společnost PKB PRO s.r.o. také spolupracuje s německým výrobcem vchodových stříšek. Sama přitom vyrábí skleněné stříšky s táhly nebo s rameny nad vchodové dveře. Díky individuálnímu přístupu a konstrukčnímu návrhu realizuje zastřešení jakýchkoli rozměrů. Více informací naleznete na specializované webové stránce www.strisky-polymer.cz.

 

 

Kontaktní adresa:

PKB PRO s.r.o.
Kavkazská 1377 / 7
101 00 Praha 10

 

Tel.: 702 063 323, 777 254 283

e-mail: info@pkbpro.cz

 

 

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

 

 

Zpět