ROJEK: Kotlíkové dotace na vybrané kotle jsou skvělou příležitostí i pro naše zakázníky

29.11.2015 13:53

Kotlíkové dotace jsou skvělou příležitostí pro modernizaci topného systému i pro zlepšení životního prostředí. Za podpory státu mohou jednotlivé domácnosti čerpat významnou finanční dotaci na výměnu starých dosluhujících kotlů a kotlů, které významnou měrou zatěžují životní prostředí. Náročná investice, která by pro mnohé domácnosti byla spíše přáním, nebo pouze zoufalou nezbytností v případě dosluhujícího zařízení, je najednou velmi dostupná díky vysoké dotaci ze strany státu.

Mezi firmy, které se chopily příležitosti a začaly poskytovat dokonalý informační servis a zázemí pro vyřízení dotací, je firma ROJEK z Kostelce nad Orlicí. Pro potenciální zákazníky připravila přehledy přednášek a seminářů pro veřejnost, které se v jednotlivých krajích České republiky konají za účelem objasnění smyslu dotací a seznámení s podmínkami přidělení dotace pro domácnosti. Firma vybrala několik typů kotlů ze svého výrobního programu a připravila dokonalý servis pro své zákazníky, který usnadní vyřízení dokumentace a zajistí možnost čerpání dotace.

Vzhledem k tomu, že se již rozběhla fáze seznamování veřejnosti s dotačním programem a blíží se termíny zveřejnění výzev jednotlivých krajů s bezprostředními termíny pro příjmy žádostí o dotaci, neváhejte. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost získat významnou státní finanční podporu na vaše bydlení. To, co vám stát nabízí, byste jinak museli platit ze svého. 

Informujte se na svých krajských úřadech, nebo na jejich webových stránkách, na jaké zdroje vytápění se konkrétní dotační titul vztahuje, jaké případně další podmínky bude muset žadatel splnit a jak bude žadatel prokazovat svou žádost - například dokumentací stávajícího topného systému, jeho následné znehodnocení apod.

Můžete se také obrátit na výrobce kotlů. Jejich pracovníci spolehlivě poradí a napomohou vyřízení dotace na konkrétní zařízení.

 

Přehled seminářů a informačních schůzek pro objasnění dotací naleznou čtenáři zde.

Přehled vybraných typů kotlů firmy ROJEK a podíl dotace na investicích naleznou čtenáři zde.

Bližší informace rádi objasní pracovníci firmy ROJEK.

 

 

ROJEK prodej, spol. s r. o. 

Masarykova 16

517 50 Častolovice

 

Tel: (00420) 494 339 144, 494 339 134

Mobil: (00420) 731 663 189

e-mail: tepelnatechnika@rojek.cz

www.rojek.cz

 

 

  KOMERČNÍ PREZENTACE  

 

 

Zpět