SOLODOOR a.s.: Řada PRESI otevírá dveře hravé originalitě

17.04.2014 12:16

Bílá byla, je a vždy bude velmi oblíbenou barvou pro moderní i klasické interiéry. Její nadčasovost a elegance vyniká především v kombinaci s přírodními dekory. Toho si byli vědomi i designeři ve společnosti SOLODOOR, kteří u nové modelové řady dveří PRESI nabídli zajímavou kombinaci klasické bílé barvy s nápaditými detaily v podobě dřevinového potisku. V jednoduchosti je krása – pro sladění dveří se zbytkem interiéru můžete volit svislý nebo vodorovný širší pruh, tenčí proužky nebo kostičky. Na výběr je osm grafických variant pruhů, proužků či kostiček a také osm možností potisku imitujících dřevo – od klasických tuzemských dřevin až po dřeviny exotické. Na výběr je imitace buku, olše, třešně, javoru, merana, aragonu, běleného dubu a hnědé třešně.

Jednoduchá grafika a zajímavé kliky mohou  výrazně povýšit i běžné dveře na vyšší úroveň

Foto (C) SOLODOOR, a. s.

 

Protože se jedná o ekonomickou variantu vnitřních dveří, může si tento stylový doplněk interiéru dovolit opravdu každý. Základem dveří PRESI je tvrdá dřevovláknitá deska pokrytá vrstvou bílého laku, na které jsou speciálním UV tiskem nanesené vzory v uvedených dřevinových dekorech. Dekorativní prvek na bílém podkladu se v jakékoliv místnosti stane nepřehlédnutelným. A i když se jedná o dveře plné, bez prosklení, díky natisknutým dřevinovým detailům nepostrádají nápad a vkus. Vlastní představu o dveřích do konkrétního interiéru si můžete ověřit zde.

Tento zajímavý designový interiérový prvek na trh přináší společnost  SOLODOOR a. s., která je tradičním a ryze českým výrobcem interiérových dveří a obložkových zárubní. Navazuje na původní produkci Dřevařské výroby SOLO Sušice a. s. Dnes patří ročním objemem výroby (250 tisíc interiérových dveří a 80 tisíc obložkových zárubní) a 200 zaměstnanci mezi významné dodavatele a významné zaměstnavatele v regionu. Kromě mnoha obchodních a designových ocenění se může pyšnit také prestižní známkou kvality CZECH MADE – oceněním, které zohledňuje nejen kvalitu výrobků, ale i působení firmy na životní prostředí, spotřebu energií či péči o zaměstnance. Kompletní nabídku sortimentu i služeb a seznam prodejních partnerů naleznete na stránkách firmy zde.

Foto (C) SOLODOOR, a.s.

 

 

SOLODOOR a. s., Nádražní 166, 342 01 Sušice

Tel.: (00420) 376 503 723

Fax: (00420) 376 522 343

e-mail: prodej@solo.cz

www.solodoor.cz

 

 

Zpět